Tilausehdot ja tietosuojaseloste

Flow Island Oy 

Päivitetty 17.4.2019

TILAUSEHDOT

Starttipaketti

Starttipaketin hinta on 0€ + voimassa olevat ja sivuilla näkyvät pakkaus- ja lähetyskuluja. Starttipaketin mukana tulevan voimanauhan voi palauttaa, jos pakkaus (kirjekuori on avaamaton). Palautuksesta koituvat postikulut ovat asiakkaan vastuulla. Jo maksettuja pakkaus- ja lähetyskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Peppu Palamaan 30/45 ja 365 -valmennukset

Yllämainittuihin valmennuksiin kuuluu ilmaiseksi kotiin toimitettu Peppu Palamaan -voimanauha. Mikäli asiakas haluaa käyttää lainmukaista 14 vuorokauden palautusoikeutta, asiakas voi valita haluaako hän pitää voimanauhan vai palauttaa sen. Palautuksesta koituvat kulut ovat asiakkaan vastuulla. Jos asiakas haluaa pitää voimanauhan, vähennämme asiakkaan valmennuksesta maksamasta hinnasta pakkaus- ja lähetyskuluja vastaavan määrän 9,45€.

Peppu Palamaan 365 -valmennuksessa asiakas voi valita kertamaksullisen suorituksen tai kuukausilaskutuksen 12 kuukauden ajaksi. 

Molempiin maksutapoihin kuuluu lainmukainen 14 vuorokauden rahat takaisin takuu, johon sovelletaan yllämainittua ehtoa voimanauhan suhteen. 

Kuukausilaskus: 

Asiakas voi perua kuukausilaskutuksen valittuaan valmennuksen koska tahansa. Peruuttaminen tapahtuu a) kirjautumalla oston yhteydessä luodulle Oma tili -sivulle, johon linkki löytyy jokaisesta asiakkaan saamasta kuitista, b) lähettämällä viestiä osoitteeseen mikko.joensuu@huippukunto.fi. 

Mikäli kuukausislaskutuksen maksutavaksi valinnut asiakas haluaa päättää valmennuksen kesken, hänellä on oikeus käyttää valmennusta seuraavaan maksuerän mukaiseen päivämäärään saakka, jonka jälkeen valmennus sulkeutuu.

TIETOSUOJASELOSTE

Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. 

Keräämme ja käsittelemme vain sellaista henkilötietoa, jota tarvitsemme palveluidemme tuottamiseen, toimittamiseen, viestintään sekä asiakassuhteen hoitoon.

Täytämme Suomen Henkilötietolain (HetiL 523/99, §10) sekä Euroopan Unionin Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, “GDPR” 2016/679) ja E-Privacy -direktiivin (Privacy and Electronic Communications Directive 2002/58/EC (E-Privacy Directive)) vaatimukset

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä:

  • Nimi: Flow Island Oy
  • Y-tunnus 27097762
  • Osoite: Pylkäntie 1, 62900 Alajärvi

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Mikko Joensuu (mikko.joensuu@huippukunto.fi)

Rekisterin nimi: Uuden elämän alku -palveluiden (myöh. Palvelu) käyttäjärekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on  Palvelun tuottaminen ja asiakassuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen käyttäjän ja Palvelun välillä.

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Rekisteriin liittyvät sivut:

Rekisterin sisältö:

Henkilötiedot

  • Yksilöllinen käyttäjätunnus
  • Yksilön toimitusosoite (nimi, osoite)
  • Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
  • Käyttäjän lähettämät viestit palvelussa (viestin sisältö ja ajankohta)
  • Käyttäjän mainosklikkausten historia palvelussa
  • Käyttäjälle lähetetyt sähköpostit Palvelusta sekä mahdolliset uutiskirjeet ja kyselyt (viestin sisältö ja otsikko)

Tietolähteet:

Käyttäjän itsensä antamat tiedot Palvelussa ja ostotapahtuman yhteydessä.

Suojausperiaatteet:

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina suojatulla palvelimella. 

Tietojen luovuttaminen ja tarkastusoikeus:

Käyttäjätietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointitarkoitukseen ilman käyttäjän lupaa. Käyttäjällä on oikeus pyytää itsestään koskevat tiedot lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilölle.

Emme myy, vuokraa, lainaa tai luovuta nimeäsi, sähköpostiasi tai muuta henkilötietojasi kenellekään. Kuitenkin, jos yrityksemme tai sen osia myytäisiin toiselle yritykselle, asiakas- ja loppukäyttäjätietoja saattaa samalla siirtyä ostavalle osapuolelle.

Tietojen käsittely:

Tietojasi käsittelevät ainoastaan Flow Island Oy:n ja sen kumppaneiden työntekijät, joilla on oikeus henkilötietojen käsittelyyn.

Henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisten rajojen yli servereille, joita käytämme palvelumme tuottamiseen. Eri palveluidemme hosting-ratkaisut on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisyysselosteissa.

Saatamme käyttää evästeitä (cookies) tarjotaksemme parempaa palvelua liittyen tunnistautumiseen, tietoturvaan, käyttäjän preferensseihin, palvelun suorituskykyyn, analytiikkoihin, tutkimukseen ja mainostukseen. Eri palveluidemme evästeiden käyttö on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisyysselosteissa.

Tärkeimmät kolmansien osapuolien evästeet henkilötietojen käsittelyssä:

Google Analytics: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook: https://www.facebook.com/help/cookies

Holvi-verkkokauppa: https://support.holvi.com/hc/fi/articles/360000899889-Tietosuoja-asetus#5

Woocommenrce-verkkokauppa: https://woocommerce.com/gdpr/#

ConvertKIT. https://convertkit.com/privacy

Campwire: https://www.campwire.com/fi/privacy

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia yksityisyyteen liittyen, voit olla meihin yhteydessä osoitteen mikko.joensuu@huippukunto.fi kautta.

 

Vastuunvapautus:

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Uuden elämän alku –valmennuksiin osallistuminen ja sisällön soveltaminen on kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla.

Flow Island Oy (myöh. Tarjoaja) ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä.

Tarjoaja ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta.

Tarjoaja ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelunkäytöstä tai käytön estymisestä.

Tarjoaja suosittelee aina osallistujia konsultoimaan terveydenhuollon ammattilaisia kaikenlaisissa kysymyksissä omaan terveyteen ja Palvelun sopivuuteen liittyen.

Tarjoaja ei lupaa Palvelua käyttäville samanlaisia muutoksia, joita Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivuilla kerrotaan. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että ne ovat esimerkkejä, joita muut Palvelun käyttäjät ovat saavuttaneet, mutta se ei tarkoita, että ne tapahtuisivat kaikille Palvelun käyttäjille.