Valmennuksen hankkiminen työhyvinvointieduilla on helppoa.

Alla löydät kaikkien meillä toimivien maksuväleiden ohjeet.

 

Smartum-setelit, tyky-kuntosetelit, edenred-virikesetelit:

Laita postissa tarvittava määrä seteleitä osoitteeseen:

Suomen Huippukunto Oy
Pylkäntie 1
62900 Alajärvi

Kirjoita kirjeeseen sähköpostiosoitteesi ja valmennuksen nimi (Peppu Palamaan). Lähetämme sinulle linkin valmennukseen, kun setelit saapuvat meille.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi seteleitä, voit maksaa myös osan summasta seteleillä. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi

Smartum saldo:

Mene osoitteeseen: https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/161493

  1. Valitse oikealta Peppu palamaan -valmennus ja siirry kassalle maksamaan
  2. Smartum lähettää maksun jälkeen sinulle tositteen sähköpostiisi.
  3. Lähetä maksutosite osoitteeseen mikko.joensuu@huippukunto.fi. Laita viestiin vielä osoitteesi, johon voimme lähettää Peppu Palamaan -vastusnauhan

ePassi:

Valmennuksen ostaminen Sporttipassilla on helppoa.

Epassi-portaaliin ei ole mahdollista tehdä alennuksia hintoihin. Sen vuoksi me voimme tehdä sinun ePassi-tililtäsi kertaveloituksen ja lähettää sinulle rekisteröitymislinkki sähköpostiin.

Kertaveloitusta varten tarvitsemme Sporttipassi-tiliisi liitetyn puhelinnumeron.

Laita viestiä Mikolle (mikko.joensuu@huippukunto.fi) ja kerro haluavasi ostaa Peppu Palamaan -valmennuksen Epassilla ja laita puhelinnumerosi sekä toimitusosoite vastusnauhalle. Me teemme kertaveloituksen ePassiltasi ja lähetämme sinulle nauhan postissa.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa Sporttipassilla myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Kirjoita siinä tapauksessa Mikolle summan, jonka haluat maksaa Epassilta.

Tyky online

  • Kirjaudu omilla tunnuksillasi TykyOnline -palveluun.
  • Etsi sieltä meidät nimellä Suomen Huippukunto Oy tai Uuden elämän alku.
  • Kirjoita summaksi valmennuksen hinta.
  • Kirjoita viestiksi maksuun valmennuksen nimi (Peppu Palamaan) sekä oma sähköpostiosoitteesi, niin tiedämme lähettää sinulle linkin, kun saamme tiedon maksustasi TykyOnlinesta.
  • Varmista vielä tilanne lähettämällä meille sähköpostia maksun jälkeen. Näin saat linkin valmennukseen heti miten.

HUOM! Voit myös maksaa osan valmennuksesta TykyOnlinella ja loppuosan laskulla. Laita siitä viestiä meille: mikko.joensuu@huippukunto.fi

Mobiilimaksu MyEdenredissä:

Neljännessä kohdassa ota näyttökuva/kuvakaappaus käytetyksi merkitystä kuitista ja lähetä se meille osoitteeseen: mikko.joensuu@huippukunto.fi. Laita viestiin vielä toimitusosoite vastusnauhalle.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa sillä myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi