Valmennuksen hankkiminen työhyvinvointieduilla on helppoa.

Sinun ei tarvitse tehdä ostosta verkkokaupassa, vaan maksa omalla edullasi ja laita meille osoitetietosi ja puhelinnumerosi. 

Niiden perusteella me osaamme lähettää sinulle linkin ja ohjeet valmennukseen liittyen. 

Katso alta oman etusi ohjeet.

 

Smartum-setelit, tyky-kuntosetelit, edenred-virikesetelit:

Laita postissa tarvittava määrä seteleitä osoitteeseen:

Flow Island Oy

Pylkäntie 1

62900 Alajärvi

Kirjoita kirjeeseen puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja valmennuksen nimi. Lähetämme sinulle linkin valmennukseen, kun setelit tulevat meille.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi seteleitä tai saldoa, voit maksaa myös osan summasta seteleillä. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi

SmartumPay -mobiilisovellus:

Etsi Flow Island tai Uuden elämän alku palveluntarjoajista ja maksa valmennuksen summa (tai osasumma sovelluksella)

Lähetä kuvakaappaus kuitista osoitteeseen mikko.joensuu@huippukunto.fi, ja lisää viestiisi puhelinnumerosi, osoitteesi ja valmennuksen nimi.

Jos maksoit osasumman, laita meille viestiä, että haluat loppusummasta laskun. Lähetämme loppulaskun sinulle sähköpostiin 24h sisällä.

ePassi-puhelinsovellus:

Löydät meidät ePassi-sovelluksesta nimellä Uuden elämän alku. 

Syötä valmennuksen hinta ja klikkaa jatka. Maksun jälkeen lähetä meille sähköpostia mikko.joensuu@huippukunto.fi, niin tiedämme laittaa sinulle linkin valmennukseen. Kerro viestissä puhelinnumerosi, osoitteesi ja valmennuksen nimi.

ePassi-Kertaveloitus: 

Kertaveloitusta varten tarvitsemme Sporttipassi-tiliisi liitetyn puhelinnumerosi.

Laita viestiä Mikolle (mikko.joensuu@huippukunto.fi) ja kerro, minkä valmennuksen haluat ostaa Epassilla (Ja valmennuksen hinta) ja laita puhelinnumerosi. 

Me teemme kertaveloituksen ePassiltasi ja lähetämme sinulle linkin valmennukseen.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa ePassilla myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Kirjoita siinä tapauksessa Mikolle summan, jonka haluat maksaa Epassilta.

Eazybreak

Etsi meidät Eazybreakista nimellä Flow Island

Tee maksu ja välitä näyttökuva kuitista tai sähköpostiisi saamasta kuitista meille osoitteeseen: mikko.joensuu@huippukunto.fiKerro viestissä puhelinnumerosi, osoitteesi ja valmennuksen nimi.

Laita samalla osoitteesi nauhan lähetystä varten

Me lähetämme sinulle linkin valmennukseen ja lisäämme sinut lähetyslistalle.

Tyky online

Kirjaudu omilla tunnuksillasi TykyOnline -palveluun.

Etsi sieltä meidät nimellä Flow Island tai Uuden elämän alku.

Kirjoita summaksi valmennuksen hinta.

Kirjoita viestiksi maksuun valmennuksen nimi sekä oma sähköpostiosoitteesi, niin tiedämme lähettää sinulle linkin, kun saamme tiedon maksustasi TykyOnlinesta.

Varmista vielä tilanne lähettämällä meille sähköpostia maksun jälkeen. Näin saat linkin valmennukseen heti miten. Kerro viestissä puhelinnumerosi, osoitteesi ja valmennuksen nimi.

HUOM! Voit myös maksaa osan valmennuksesta TykyOnlinella ja loppuosan laskulla. Laita siitä viestiä meille: mikko.joensuu@huippukunto.fi

Mobiilimaksu MyEdenredissä:

Löydät meidät nimellä Uuden elämän alku

Neljännessä kohdassa ota näyttökuva/kuvakaappaus käytetyksi merkitystä kuitista ja lähetä se meille osoitteeseen: mikko.joensuu@huippukunto.fi.

Kerro viestissä puhelinnumerosi, osoitteesi ja valmennuksen nimi.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa sillä myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi

HUOM! Tykyeduilla maksaminen mitätöi valmennuksen Rahat takaisin takuuseen. Tämä johtuu tyky-etuja liittyvään lainsäädäntöön – tyky-etua ei voida palauttaa rahana takaisin. Tilityksen jälkeen meillä ei ole tämän nojalla mahdollisuutta palauttaa tyky-eduilla maksettua valmennusta tai osaa siitä takaisin.