Etsin 100 motivoitunutta henkilöä ILMAISELLE Body HIIT -Starttiviikolle.

Näytän sinulle, kuinka saavutat upeita tuloksia sekä säästät aikaa ja rahaa treenaamalla tehokkaasti kotona ilman mitään lisälaitteita. 

Lisäksi kerron kaksi tärkeintä salaisuutta, jonka vuoksi minun valmennettavani kiireiset naiset saavuttavat upeita ja pysyviä tuloksia.

Ilmoittaudu mukaan tänään 👉

  Body HIIT Starttiviikko ei sido sinua mihinkään maksulliseen jatkoon.

  Lähtemällä mukaan suostun henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Startissa saat kaiken tämän:

  Yhden viikon sijasta saat kahden viikon tehokkaat HIIT-harjoitukset.

  • Saat 10 tehokasta kehonpainoharjoitusta, jotka muokkaavat vartaloasi.
  • Harjoitukset vievät alle 30 min ja voit tehdä ne kotonasi ilman mitään lisälaitteita.

  Ilmaisen ruokapäiväkirja-analyysin, joka näyttää sinulle suurimmat haasteesi.

  • Tämän tehtävä avaa silmäsi näkemään suurimmat esteesi painonpudotuksen tiellä.
  • Tiedostamalla sen pääset siitä helposti eroon ja eteenpäin.

  Kahden viikon smoothie-resepteillä paino putoaa herkutellen. 

  • Smoothien avulla saat tarvittavia vitamiinejä sekä varmistat hyvän ruokarytmin, kuitupitoisen aamupalan pitäessä sinut kylläisenä.
  • Et sorru herkutteluun, ja paino putoaa. 

  Saanko esitellä Maijan, Annan, Paulan, Jonnan, Lauran, Hannan ja muutaman muun meidän ihanaisen onnistujan.

  He kaikki olivat rohkeita ja päättivät lähteä valmennukseen.

  He ovat aivan samanlaisia kuin sinä: kiireisiä vanhempia, meneviä sinkkuja, opiskelijoita. Siis ihan tavallisia aikuisia naisia 💃

  Yksi tärkeä yhteinen piirre heissä ja sinussa on.

  Koska sinä luet tätä sivua näinkin pitkälle, tiedän, että haluat saavuttaa muutoksen elämääsi. Niin halusivat hekin.

  Tällä hetkellä heidät ja sinut erottaa yksi pieni asia: Päätös jonka he ovat jo tehneet.

  Nyt nämä ihanaiset nauttivat elämästään ja pian voit liittyä heidän seuraansa virkeämpänä, kiinteämpänä ja itsevarmempana omasta ulkonäöstäsi.

  Tartu käteen niin mennään! 

   Valmentajasi

   Hei.

   Olen Tuovi Joensuu, äiti, hyvinvointivalmentaja.

   Olen auttanut viimeisten vuosien aikana yli 35 000 naista ja äitiä saavuttamaan kiinteämmän vartalon, itsevarmemman olon ja terveemmän elämän.

   Auttaessani ihmisiä olen oppinut kolme tärkeää asiaa, jotka auttavat sinua, jos tuskailet painonpudoksen ja jojoilun kanssa kerrasta toiseen:

   Oikeaoppinen ja tehokas treenaaminen tuo sinulle hyvää oloa, itsevarmuutta, pirteyttä ja muotoja kroppaasi.

   Toiseksi sinä ja meistä jokainen tietää, miten syödä oikein ja terveellisesti. Vaikka media ja suurin osa erilaisista valmentajista yrittääkin tehdä siitä rakettitiedettä. Usko minua, että se ei ole sitä ja sinulla on aivan tarpeeksi tietoa terveellisestä syömisestä.

   Kolmas ja tärkein asia, joka erottaa sinut vielä unelmiesi elämästä on sortuminen, herkkuhimoihin lankeaminen ja selkärangan katkeaminen kesken kaiken.

   Vai pitääkö tämä seuraava paikkaansa?

   Olet yrittänyt useasti aloittaa uutta elämää, tehnyt uuden vuoden lupauksia ja päätöksiä laihduttamisesta. Lopputuloksena on muutaman viikon armoton puserrus ja motivaatiopiikki, jonka jälkeen huomaat taas palanneesi samoihin tuttuihin tapoihin ja uriin, joista halusit päästä eroon.

   Ensinnäkin haluan kertoa sinulle, että et ole yksin eikä vika ei ole sinussa. Tuhannet ja taas tuhannet muutkin toimivat ihan samalla tavalla vuodesta toiseen. Se sama vanha toimintatapa ei jostain syystä toimi tai ainakaan vie sinua perille saakka, pysyvään hyvään oloon.

   Silti suurin osa valmennuksista ja kursseista painottuu treenin tai ruokapuolen pikkuasioiden hiomiseen. Seikkojen, joilla ei ole mitään tekemistä pysyvän muutoksen kanssa. Se saattaa johtua siitä, että suurin osa valmentajista ei ole itse koskaan joutunut taistelemaan painon tai väsymyksen kanssa.

   Minä olen ja olen päässyt pois siitä p…skata, jolloin joka aamu väsyttää, eikä kiinnosta mikään ja itseluottamus rapii pohjaa. Kehitin tämän valmennuksen aluneperin itseäni varten ja sen avulla olen saavuttanut pysyvän muutoksen puntarilla, voin paremmin kuin koskaan ja minusta tuntuu, että olen taas aikaa elossa ja upea nainen.

   Pysyvää muutosta, sitähän sinä olet tavoittelemassa?

   Minun intohimona on auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmansa. Minusta on kerrottu, että minä jaan tietoa ilmaiseksi siinä missä muut pyytävät siitä satasia. Tämä valmennus on siis täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään jatko-osioihin minun kanssani.

   Silti suurin osa valmennuksen kävijöistä jatkaa kanssani matkaa, joten saan asiakkaani auttamalla heitä ensin ilmaiseksi.

   Sen vuoksi paikat myös näihin ilmaisiin valmennuksiin on rajalliset.

    

   Tämä mahdollisuus umpeutuu sunnuntaina.

    

   Vielä kertauksena: 

   • BHS on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään jatkoon.
   • Saat materiaalit heti käyttöösi, kun rekisteröidyt siihen lähettämäni linkistä.
   • Opetan sinulle, miten treenaat tehokkaasti kotonasi ja säästät aikaa ja rahaa kuntosalikuluista, mutta saat silti samat tai paremmat tulokset kuin painoharjoittelusta.
   • Lisäksi kerron sinulle tärkeimmät salaisuudet, jolla sinäkin voit saavuttaa pysyviä tuloksia ja jättää taakse pelot sortumisesta ja terveydelle haitallisesta jojoilusta.

   Lähde mukaan Body HIIT Starttiin